На Волині відновили занедбану дорогу. ФОТО

0
4
На Волині відновили занедбану дорогу. ФОТО
У Ковельському районі відновили об’їзну дорогу Любитів – Колодяжне.

З цієї нагоди розпочалось свято у селі Колодяжне, зокрема, на відрізку дороги, де нині виконано увесь обсяг будівельних робіт, повідомляють на сторінці Ковельської РДА у "Фейсбуці".

Гості свята мали гарну нагоду проїхатись дорогою, де власне, такий транспорт, як автобус рухався вперше.

Варто зазначити, що блокування руху транспорту систематичним закриттям залізничного переїзду на тривалий термін і, як наслідок, запізнення мешканців на роботу, навчання, неможливість доїзду карети швидкої допомоги чи пожежної машини - питання, яке порушували жителі Любитова чи не на кожному прийомі громадян. Це – направду проблема, яку необхідно було вирішувати.

Тож, голова районної державної адміністрації Віктор Козак, зініціював, організувавши безпосередній процес, будівництво об’їзної дороги напрямком Любитів – Колодяжне, загальною протяжністю 3,3 кілометри. Варто зазначити, що колись саме тут проходив, так званий «старий шлях», або ж як називають місцеві жителі «Лесина дорога».

Важливо, що паралельно об’їзній дорозі залізничники модернізують стару колію на відрізку перегону Ковель-Любитів: роботи вже впритул наближаються до "сумнозвісного" Любитівського переїзду. Це дало змогу закупити за оптимальною ціною щебінь, який раніше використовувався для утримання колії і використати його для облаштування дорожнього полотна об'їзної дороги з Любитова до Колодяжного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні