У Луцьку викрили підпільну автозаправку

0
4
У Луцьку викрили підпільну автозаправку
У Луцьку викрили незаконну автозаправку на території приватного підприємства.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні встановлено, що житель міста Луцька на території одного з приватних підприємств здійснює незаконну діяльність, пов’язану з реалізацією газоподібного палива-пропану невідомого походження. Вказана АГЗС діяла без будь яких дозвільних документів.
Відтак, на території, де здійснювалась нелегальна діяльність, правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури області провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили понад 3 000 літрів скрапленого газу та обладнання для його розливу, зокрема паливно-роздавальний модуль, цистерни.

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 150 тис. грн. На даний час проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Співробітниками податкової міліції постійно проводяться заходи, спрямовані на припинення незаконної діяльності, пов’язаної з реалізацією пального на території області. Так, з початку року викрито та припинено діяльність 9 незаконних АЗС та АГЗС, з незаконного обігу вилучено понад 60 000 літрів пального.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні