Ковельська пенсіонерка хоче, щоб мер купив їй нову сумку

0
0
Ковельська пенсіонерка хоче, щоб мер купив їй нову сумку
У Ковелі пенсіонерка хоче, аби міський голова Олег Кіндер компенсував їй 500 гривень за подерту собаками сумку.

Жінка стверджує, що 13 жовтня у самісінькому центрі міста, біля Будинку Рад, на неї напала зграя собак, пише «ПроКовель».

Як результат, вона зазнала нервового стресу та залишилася без сумки, яку пошматували пси. Лише завдяки цій сумці, переконана пенсіонерка, вона і залишилася живою.

Про цей сумний випадок Ольга Павленко повідала у своєму зверненні до міського голови Олега Кіндера під час чергової сесії Ковельради, яка відбулася 25 жовтня.

«Я народилася і проживаю в Ковелі. З дитинства - це було чисте, охайне та затишне місто. Зараз мені 73 роки, але за останні три роки місто з його центральними вулицями та окраїнами перетворилося в брудну помийну яму. Місто завалене сміттям, яке вчасно не прибирають, та по всьому місту бігають зграї псів. 13 жовтня на площі перед міською радою на мене напала зграя псів. Я ледве врятувалася. У мене хворе серце і я отримала нервовий зрив», - схвильовано промовила потерпіла.

Ольга Павленко звернулася до міського голови з проханням «притягнути до відповідальності тих осіб, які відповідають за порядок у місті».

«Якщо чиновники на керівних посадах не справляються зі своїми обов’язками, то їх мають звільняти із займаних посад», - категорично заявила пенсіонерка.

А ще – жінка наполягала, щоб Олег Кіндер, адже до нього було адресоване звернення, компенсував їй 500 гривень за втрачене під час нападу собак майно.

«Я не можу нести збитки за бездіяльність чиновників, тому прошу компенсувати суму втраченого майна в розмірі 500 гривень за рахунок винних чиновників», - акцентувала пенсіонерка.

Також Ольга Павленко звернулася до головуючого з проханням навести лад на вулиці Незалежності. Жінка каже, що там після заміни вуличного освітлення, не впорядковане асфальтне пішохідне покриття. Передусім, це стосується місць зупинок маршруток, де залишилися ями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні