Син мера Володимира став директором одного з волинських ринків. ВІДЕО

2
-5
Син мера Володимира став директором одного з волинських ринків. ВІДЕО
Нововолинський госпрозрахунковий ринок має нового керівника.

Ним став Андрій Саганюк, йдеться у сюжеті «СТН».

Екс-директор Петро Приступа працює тепер на посаді заступника, поступившись місцем новому керівнику.

«На ринку працюю не перший день. До цього працював заступником директора у Володимирі-Волинському. Проблем вистачає. По певній мірі будемо виконувати», – каже Андрій Саганюк.

Найбільш гостра проблема нововолинського ринку – торгівля у невстановлених місцях. Директор впевнений, самотужки впоратися з нею буде важко. Тому знайомиться із керівниками служб та сподівається і на підтримку місцевих поліцейських, аби дати ради в цьому питанні.

«З торгівлею, з цією проблемою також ознайомлений, будемо вирішувати питання з поліцією, бо без підтримки цього питання ніяк не вирішиш», – стверджує Андрій Саганюк.

Працювати треба і в плані приведення до належного стану вимог протипожежної безпеки, впорядкувати проїзди на ринку, посортувати промислові та продуктові рядки. Багато роботи і в м'ясному павільйоні.

Новий керівник потроху знайомиться із підприємцями, котрі працюють на ринку. Уже спілкувався із місцевою спілкою підприємців стосовно легалізації усіх суб'єктів господарювання, що провадять тут свій бізнес.

28-річний Андрій Саганюк – син мера Володимира-Волинського Петра Саганюка. Запевняє, чуток та зайвих розмов з приводу впливового батька не боїться. Натомість розповідає, як той його підтримує.

«Дзвонить, переживає, як я тут справляюся. Я йому кажу, що є над чим працювати. Каже мені: ти молодий, у тебе все попереду, усе вдасться», – розповідає новий директор ринку.

Контракт із Андрієм Саганюком облспоживспілка підписала терміном на рік. Чи вдасться щось змінити за період – покаже час.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ще можуть ці дебіли очолювати базари , митниці...
Деградація а вони думають що дворяни...
Відповісти
Ціни зростуть як в Володимирі.Буде закрома баблом набивати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні