«Луцькводоканал» не має грошей, аби заплатити енергетикам

3
6
«Луцькводоканал» не має грошей, аби заплатити енергетикам
Між ПрАТ «Волиньобленерго» та КП «Луцькводоканал» відбулися переговори щодо погашення заборгованості за спожиту електроенергію комунальним підприємством.

Зустріч проходила у четвер, 25 жовтня, повідомляє прес-служба ПрАТ «Волиньобленерго».

У ході зустрічі керівництво «Луцькводоканалу» підтвердило неможливість здійснювати у повному обсязі як поточні розрахунки за електроенергію, так і погасити існуючий борг.

«Така позиція підприємства, що перебуває в управлінні міської ради міста Луцька, ще більше загострює украй критичну ситуацію, що може призвести до відключення від електропостачання об’єкти, які забезпечують Луцьк водою», - зазначають енергетики.

Отже, сплата піврічного боргу комунальним підприємством у майже 13 мільйонів гривень залишається відкритим питанням. До того ж, «Луцькводоканал» не може дати гарантій щодо поточної оплати за електроенергію, яку постачає «Волиньобленерго».

«На жаль, Луцька міська рада не втручається у борговий конфлікт, що загрожує припиненням електропостачання», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай би вже все розвалилося. Така влада вже всім остогидла.
Відповісти
Водоканал-комунальне підприємство,чиновників там "море",які протирають штани,а борги ростуть.Де влада міста,агов...Знову борги на споживачів,дзузьки,вже не "проконає",бо просто "дістали"...
Відповісти
Ну, якщо з 2013 року "канає", то і далі "проканає"...
Не видно якось, хто і як зможе опиратись цьому, крім дописів у Інтернеті...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні