На Волині арештували «нацгвардійців», які напали на лучанина

0
3
На Волині арештували «нацгвардійців», які напали на лучанина
На Волині арештували трьох киян, підозрюваних у розбійному нападі на 39-річного лучанина.

Правоохоронці обрали їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, що у понеділок, 22 жовтня, у Маневицькому районі троє зловмисників у масках проникли до орендованого 39-річним жителем Луцька будинку. Вони зв’язали його, та погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою грошей.

За вчинення кримінального правопорушення слідчі ГУНП у Волинській області в співпраці із співробітниками СБУ затримали трьох жителів Києва.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні