На Волині бродячі собаки загризли кіз

0
-3
На Волині бродячі собаки загризли кіз
У Старій Вижівці вуличні собаки загризли кіз.

Про це у редакцію газети "Сільські новини" повідомлила місцева мешканка Марія Головій.

Подаємо її допис у повному обсязі.

"Я знаю: тварини захищені законом, а що робити мешканцям Старої Вижівки? 14 жовтня після обіду я вивела свої кози і прив'язала їх на траві між кафе "Диканька" і магазином "Мото". Вони пробули там годину, коли на них напали собаки. Працівники "Диканьки" розганяли псів, кидали по них пляшками, а вони продовжували душити і рвати кіз. Врятувати тварин не вдалося. Стару козу пошматували так, що не було живого місця, вона стікала кров'ю. А п'ятимісячне козенятко, яке я купила три тижні тому, загризли, відкусили вухо і теж шматували.

Я викликала працівників поліції. Вони сфотографували стару козу, а маленьке козенятко я забрала додому неживе. Одразу розгубилась, а пізніше подумала, що треба було, щоб і його сфотографували.
Поліція взяла у мене пояснення, а потім я писала заяву. Не знаю, що з цих пояснень вийде, адже в газеті вже була стаття про напад собак на людей, яку писала ще одна жителька райцентру. Проте нічого після цього не вирішили керівники — думають. Може, з вашою допомогою щось зміниться.

Хто мені буде вертати нанесені збитки? Про це, мабуть, треба запити у влади. Але й до тих жителів селища, котрі тримають собак і не прив'язують їх на своєму подвір'ї, хочу звернутися: навіщо таке робити? Пси ж можуть накинутися не тільки на кіз, а й на людей, і тоді буде ще більша біда".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні