У Луцьку 20-річний росіянин вчиться на священика. ВІДЕО

1
-12
У Луцьку 20-річний росіянин вчиться на священика. ВІДЕО
Росіянин Ілля Бобилєв другий рік вчиться в Луцьку на священика.

Підйом о 6:30, молитва й навчання – з цього розпочинається день студентів Луцької православної богословської академії, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Уже другий рік за таким розпорядком живе й Ілля Бобилєв. Родом він із Анапи, що у Краснодарському краї Росії. Хлопець розповідає, що на Волині його прийняли доброзичливо.

"В мене ще був варіант Київ, в Київську академію, але там не вийшло зв'язатись з ними. А тут владика одразу підняв телефон, ми все домовились з ним і все. І приїхав", – розповідає Ілля.

Малим Ілля захворів. Коли одужав, батьки дали обітницю, що їх син присвятить життя Богові.

"Я спочатку це не дуже розумів. Але потім так сталося, що я зламав руку дуже сильно. Подумав, що треба мінятися, я став більше вивчати релігію, і це стало мені цікаво", – зізнається хлопець.

Нині Іллі двадцять років. Він уже здобув освіту менеджера туризму. Хлопець каже, що навчання в академії йому подобається.

Окрім, богослов'я, у хлопця є інші інтереси. Він цікавиться перекладом, аналітикою, соціальною сферою, журналістикою. У групі Іллі – тринадцять студентів. За словами одногрупників, Ілля швидко подолав мовний бар'єр.

"Він нас хлопців, і не тільки наших одногрупників, а й всіх студентів просив: "Хлопці виправляйте мене, я там буду говорити – ви виправляйте". І дійсно він ще на першому курсі, на першому семестрі вивчив дуже багато українських слів. Старався. Зараз проявляє досить великі успіхи в навчанні", – розповідає одногрупник Іллі Дмитро Санжарівський.

В академії вільного часу у хлопця майже немає. День із найменшим навантаженням - неділя.

Ілля розповідає: додому їздить щопівроку.

Із рідними спілкується також через соцмережі. В академії хлопець знайшов нових друзів, а Волинь стала його домівкою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це нова реклама впба?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні