Лучани просять облаштувати місця для куріння

0
-1
Лучани просять облаштувати місця для куріння
У Луцьку просять облаштувати спеціально відведені місця для куріння.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій 24 жовтня зареєстрував Дмитро Глазунов.

Як зазначив автор, попри дію Закону України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення" люди курять всюди: на вулицях і площах, на зупинках громадського транспорту, на переходах, біля входу в магазини.

Найбільше курців у місцях, де продають каву з автоматів, біля входу в ЦУМ, Пакко, в під'їздах, в парку відпочинку, на пляжі та на ринках.

"Звичайно, курців можна штрафувати, посилити вплив Муніципальної поліції, але тоді виникає логічне запитання, де людям з такою звичкою курити і що для цього зробила влада? Допоки бачимо неадекватне втілення. Не доцільно встановлювати попільнички і на переходах, в інших місцях масового скупчення людей", - йдеться у повідомленні.

Автор додає, що ще в 2011 році він пропонував міськраді облаштувати спеціально відведені місця для куріння.

"Влада може залучити до цього процесу торгові мережі та заклади, які займаються продажем тютюнових виробів. І це не є якісь дороговартісні роботи", – зазначає Дмитро Глазунов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні