У кінотеатрі «Premier City» чотири прем'єрних покази*

0
-1
У кінотеатрі «Premier City» чотири прем'єрних покази*
Вже зовсім скоро Хеловін, але у кінотеатрі «Premier City» він розпочинається сьогодні, з прем’єрними показами фільму «Хеловін» та «Страшилки 2: Привиди Хелловіна».

Це ще не все, що вам запропонують. Читайте описи, щоб дізнатися весь перелік прем’єрних фільмів у кінотеатрі «Premier City», що у ТРЦ «ПортCity».

Фільм «DZIDZIO перший раз», 12+

Дзідзьо спізнюється на літак до Португалії, де на нього чекала мама та знайомство з дівчиною Зоряною, яку вона йому і підшукала. Мама так розгнівана легковажністю сина, що виганяє його зі своєї міської квартири та відправляє у дідову хату.

У селі Дзідзьо починає життя із дуже делікатної для себе ситуації. Його друг та сусід Бодя Павук починає розважати Дзідзя у свій брутальний спосіб. Але у чоловічий тандем втручається тендітна дівчина із дивним ім'ям Квітка. Пристрасті розпалюються, емоції вирують, інтриги посилюються. Яким буде перший раз Дзідзя?

Фільм «Страшилки 2: Привиди Хелловіна», 12+

Якось перед Хелловіном двоє друзів Сонні та Сем знайшли у закинутому будинку скриню, у якій лежала книжка під назвою «Привиди Хелловіна». Відкривши книгу, вони мимоволі випустили у світ зачиненого - Селлі. Ця малоприємна істота прагне розпочати хелловінський апокаліпсис та планує докладати до цього чимало зусиль. Хлопці протидіятимуть як зможуть, поки ще не все втрачено і світ можна врятувати.

Фільм «Хеловін», 18+

Зло неможливо знищити. Зупинивши його силою, ви лише відкладаєте на потім усі ті жахи, до яких воно прагне. Хто б не намагався знищити Майкла Майєрса, він все одно повернеться та зробить усе, що задумав.
Мультфільм «Пітер Пен: У пошуках магічної книги», 0+
Пітер Пен разом зі своїми друзями, серед яких найкраща та найвеселіша в світі фея Дзинь, живе у Неверленді.

У розпалі свято, Пітеру нема чому радіти. Капітан Крюк вирішив скористатися нагодою та викрасти Пітера і його друзів. Разом з тим, підступними піратами викрадено принцесу Ліллі. Найпотужніше, що є у Неверленді – це Нігдешня книга. Вона опинилася у руках Капітана Крюка і тепер злодій без розбору застосовує усі найстрашніші заклинання. Окрім Пітера, немає кому протистояти такому потужному злу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні