Інтернет-шахраї в дії: волинян ошукали на 30 тисяч

0
7
Інтернет-шахраї в дії: волинян ошукали на 30 тисяч
Інтернет-шахраї видурили у волинян понад 30 тисяч гривень.

За минулу добу до органів та підроздів поліції Волині надійшло три звернення від громадян про те, що їх ошукали шахраї, - пише прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліція радить, щоб не стати жертвою шахраїв, варто здійснювати оплату за товар тільки після його отримання. В жодному разі не розголошувати особисті дані, які не є обов’язковими для перерахунку коштів (дату народження, дівоче прізвище матері тощо), також нікому не повідомляти пін-код до карткового банківського рахунку.

"Одним із поширених видів шахрайств, є повідомлення зловмисниками громадян про загрозу кримінальної відповідальності їх родичів та наче можливість за гроші вирішення питання про її уникнення. Пам’ятайте, люди, які телефонують з такого приводу й представляються працівниками поліції, не мають жодного відношення до правоохоронних органів", - повідомляє поліція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні