Розповіли про стан луцького патрульного, в якого п’яний водій кинув каменем. ВІДЕО

1
7
Розповіли про стан луцького патрульного, в якого п’яний водій кинув каменем. ВІДЕО
Розповіли подробиці інциденту, де п’яний водій кинув у працівника патрульної поліції каменем.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Нагадаємо, 23 жовтня, на вулиці Конякіна патрульний зупинив транспортний засіб. Водій вийшов із машини та кинув у полісмена каменем.

«Порушник був дуже п’яним. Взявши із землі камінь, чоловік кинув у патрульного. Оскільки він завдав патрульному легких тілесних ушкоджень – викликали слідчо-оперативну групу. Йому тепер може загрожувати кримінал», - розповіла Ольга Бузулук.

Так, лучанин завдав правоохоронцю легкі тілесні ушкодження, у патрульного також забій м’яких тканини – лівої надбрівної дуги.

«Водій – ледве меле язиком, лається, жбурляє гаманець, обзиває, не тримається на ногах, хапає камінь і кидає в обличчя інспектору, - одразу опиняється на землі, в кайданках, так, як люблять наші коментатори!» – дописала Бузулук на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«35 років! Певно, має сім’ю, а може, і дітей, прости Господи. Справді, у нас не робота, у нас – служба, служба на благо таких от «грамадян». І на благо тих, яких хлопці уберегли від цього водія, бо о 23 годині ще ходять люди, і він реально міг когось збити, навіть насмерть», – йдеться в дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розмістили б його фото - щоб місто знало "свого героя"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні