«Ви – моя опора», – онкохвора Мар'яна Пархом'юк зворушливо подякувала лучанам за підтримку

0
5
«Ви – моя опора», – онкохвора Мар'яна Пархом'юк зворушливо подякувала лучанам за підтримку
Онкохвора Мар'яна Пархом'юк подякувала усім лучанам за підтримку.

Допис з словами вдячності вона опоблікувала на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Нагадаємо, у Луцьку провели благодійну акцію «Маркет надії», для того, аби зібрати гроші на лікування Мар'яни Пархом'юк.

"Якщо супергерої існують, то найкращий їх склад в Луцьку! Добре тобі, повезло тобі, чому допомагають тобі? Називайте як хочете! Так, мені добре, бо я маю таку сильну підтримку, що просто забуваю про свій важкий недуг. Так, мені повезло, повезло отримати таке випробування, щоб пройти, і довести що нам все під силу! Чому допомагають мені? Тому що мене оточують тільки найкращі і найсильніші люди!", - написала дівчина.

Дякую кожному хто знайшов час і прийшов, хто підтримав матеріально, морально, хто постійно скидав мені відео і фото, хто тегав, хто не спав, хто мерз, хто втомлювався, та все ж знаходив сили і тим, хто просто класно провів день.

І якщо зібрати усі найкращі епітети, то їх всеодно буде надто мало, щоб описати всю могутність #lotrcrew, обіймаю усіми своїми силами, мій стимул і моя опора! - додала Мар'яна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні