Газова аварія: у квартирах волинян потріскали лічильники

2
-6
Газова аварія: у квартирах волинян потріскали лічильники
У селищі Дубище Рожищенського району трапилась аварія на газорозподільчому пункті.

Газ у трубах трьох будинків – був такого тиску, що тріскалися лічильники, - йдеться у сюжеті "Факти".ICTV".

Сильний потік газу, який вмить заповнив квартири налякав людей, вони повибігали на вулицю, адже боялися, що будинок може вибухнути.

Мешканці трьох двоповерхівок у селищі досі не оговталися від того, що сталося – їхні лічильники працювали, мов навіжені, а тоді просто тріснули навпіл.

"Коли я ввісмкнула плитку, почав дуже йти газ, я стала його вимикати, злякалася і не могла вимкнути", - розповідає мешканка будинку.

Налякані люди кинулися до газорозподільчого пункту, що поблизу їхніх будинків, адже побачили, як зранкку газовики там працювали.

Мешканці переконують, газовики взялися знімати пошкоджені лічильники, однак в акті жодного слова про аварію не сказали. Люди бояться, аби тепер на них не повісили штрафи за несправні лічильники та їхню перевірку.

Проте газовики переконують, аварія на газорозподільчому пункті сталася через застаріле обладнання під час виконання планових робіт. Тож усі витрати візьмуть на себе.

Юристи радять людям поки не панікувати, а дочекатися результатів експертизи. Лише тоді стане відомо, як діяти далі.

За два місяці експерти мають перевірити лічильники – та встигнуть, заспокоюють, швидше. А поки люди користуються газом без облікових приладів – їм нарахують середній показник за аналогічний період минулого року.

Детальніше - дивіться у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шрп-волиньгаза,слюсарі-волиньгаза,експертиза-волиньгаза. Думаєте витрати також волиньгаза? Нєа! Правильно:людські!Вони і заплатять!Газовики щось придумають.Наприклад:договорів немає,якійсь свідок бачив,що до шрп корову привязували,дітки гралися,в лічильники втручалися...
Відповісти
У таких випадках телефонувати треба пожежникам і в поліцію. Вийшло що злочинці приїхали на місце злочину, щоб прикрити злочин.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні