На Волині горіли торфовища. ФОТО

0
-3
На Волині горіли торфовища. ФОТО
У Ковельському районі в селі Малий Порськ горіли торфовища.

Пожежу на відкритій території ліквідовували рятувальники ОПДПО селища Голоби та ДПРЧ19 міста Ковель, інформує сайт "ПроКовель".

Ймовірною причиною загоряння називають випалювання людиною сухої рослинності. Про це на оперативній нараді у голови Ковельської РДА Віктора Козака доповів начальник ДПРЧ4 УДСНС України у Волинській області Олександр Грицюк.

Посадовець відмітив, що здебільшого загорання у природних екосистемах виникають саме внаслідок випалювання сухостою, порушення громадянами правил пожежної безпеки під час проведення сільськогосподарських робіт на власних присадибних ділянках, перебування в лісових масивах і на торфовищах.

Також рятувальник зазначив, що в Ковельському районі працювала група піротехнічних робіт Управління ДНС у Волинській області, яка виявила в селі Красноволя та знешкодила два артилерійські снаряди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні