У Луцьку муніципали покарали жителів за спалювання листя

2
-1
У Луцьку муніципали покарали жителів за спалювання листя
У Луцьку на вулиці Львівській муніципали затримали людей, які палили сміття.

Не дивлячись на численні звернення про заборону палити листя та сухе зілля, лучани продовжують це робити, повідомляють на сторінці муніципальної варти Луцької міської ради у "Фейсбуці".

Вчора інспектори департаменту муніципальної варти Луцька виявили черговий факт самовільного спалювання сухої рослинності та гілля дерев. Порушником цього разу був житель вулиці Львівської, 20.

Працівники департаменту провели з ним профілактичну бесіду про шкідливість та заборону спалювання опалого листя, бур’янів, гілля чи сухої трави, після чого склали адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палити не можна, комунальники гілякі забирати не хочуть кажуть що це не сміття, може їх приносити до приміщення міськради чи муніціпальної варти і там заплишати , щоб не штрафували
Відповісти
А куди викидати листя, гілля, бур’яни? Сміттєвозки його не забирають!!! Воно що, має на вулицях вялятись???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні