У Рожищенському районі представили нового військового комісара

0
2
У Рожищенському районі представили нового військового комісара
В райдержадміністрації офіційно представили нового військового комісара Рожищенського районного військового комісаріату.

Ним став майор Гаврилюк Олег Йосипович, - пише "Район.Рожище".

22 жовтня, у присутності голови райдержадміністрації та її заступника, голови районної ради, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників райвійськкомату обласний військовий комісар Роман Кулик відрекомендував свого колегу, побажав сил та терпіння в роботі, а також подякував за роботу в Рожищенському районі вже колишньому військовому комісару Олегу Алєксєєву.

Олег Гаврилюк проходив службу у Збройних Силах, міліції. Звільнився перед війною. Був призваний по мобілізації, підписав контракт. Перед призначенням обіймав посаду начальника штабу підрозділу територіальної оборони. Одружений. Має двох синів.

Відомо, що підполковник Олег Алєксєєв тепер обійматиме посаду військового комісара Ківерцівського РВК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні