--> На Ковельщині п'яна жінка кидалася камінням та погрожувала палицею медикам, які приїхали на виклик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Ковельщині п'яна жінка кидалася камінням та погрожувала палицею медикам, які приїхали на виклик

0
-2
На Ковельщині п'яна жінка кидалася камінням та погрожувала палицею медикам, які приїхали на виклик
На Ковельщині медики приїхали на хибний виклик п'яної жінки.

Про це повідомляють на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

До центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик із села Ковельського району, в якому жінка повідомила, що у її чоловіка «кров’яна рвота».

Приїхавши на місце виклику, фельдшер застала таку картину: на вулиці, поблизу будинку, нетверезі чоловік та жінка голосно з’ясовують стосунки. Фельдшер спробувала вияснити, кому ж насправді потрібна медична допомога?

Нетверезий чоловік відмовився від допомоги, а жінка почала голосно лаятись, погрожувати і кидатись камінням. Після того, як чоловік спробував заспокоїти жінку і вибачитись за поведінку дружини, вона вхопила палицю і кинулась на медиків і чоловіка.

Про ситуацію, яка склалась на місці виклику фельдшер була змушена доповісти старшому лікарю ЦОД і викликати поліцію. Патрульні поліцейські, які приїхали з Ковеля на місце події, склали протокол про виклик як завідомо неправдивий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні