Де в Луцьку розпочався опалювальний сезон

0
-3
Де в Луцьку розпочався опалювальний сезон
У КП "Луцьктепло" прозвітували про стан надання послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Про це пишуть на сайті ДКП "Луцьктепло".

З 22 жовтня ввмікнули опалення в Луцький клінічний пологовий будинок. Цьому передував запуск котельні на вул. Гулака-Артемовського, 20 після реконструкції теплових мереж спарених котелень Гулака-Артемовського - Арцеулова.

Це також означає відновлення послуги гарячого водопостачання для споживачів, підключених до згаданої котельні.

Нагадаємо, раніше повідомляли про початок надання послуги для Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Наступного ж дня теплоносій було подано в Луцький будинок дитини.

Від завтра послугою ЦО буде забезпечений і Волинський обласний госпіталь ветеранів війни. Рішення про подачу теплоносія для цього об'єкту було прийнято після відповідного звернення керівника закладу. Заяв же про початок надання послуги з ЦО для інших об'єктів медичної, соціальної чи освітньої сфер на адресу ДКП "Луцьктепло" більше не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Працюю на одні ліки», – батько двох дітей про холод у луцькій школі

"Додатково зазначаємо, що об'єкти ДКП "Луцьктепло" повністю технологічно готові до опалювального сезону. Ми й надалі реагуватимемо на заяви про забезпечення тепловою енергією дитячих, лікувальних, навчальних та дошкільних закладів, будинків-інтернатів для інвалідів та престарілих, а повномасштабний початок опальовального сезону 2018-2019 років розпочнеться з огляду на кліматичні умови", – зазначають на сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні