--> «В один момент всі дістали з себе людей», – луцький фотограф Хомич звернувся до лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«В один момент всі дістали з себе людей», – луцький фотограф Хомич звернувся до лучан

0
-2
«В один момент всі дістали з себе людей», –  луцький фотограф Хомич звернувся до лучан
Фотограф Володимир Хомич звернувся до лучан, які долучилися до збору коштів для його онкохворої дівчини Мар'яни Пархом'юк.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, відомий луцьий фотограф Володимир Хомич попросив небайдужих допомогти у зборі коштів на лікування його дівчини Мар'яни Пархом'юк. У дівчини виявили рак крові, а відтак вона перебуває на лікуванні у Мінську.

За декілька днів на лікування онкохворої Мар'яни Пархом'юк лучани зібрали 990 тисяч гривень.

«Вчора відбувся Маркет надії - #36днівзМаряною. І щойно ведучі оголосили про офіційний старт фестивалю, а мотоспільнота Луцька завела свої мотори - над площею утворилось таке небо! Любов! Думаю, у цьому вся запорука успіху! Успіху #lotrcrew у проведенні та організації настільки масштабних заходів! У згуртуванні та об'єднанні необ'єднаного заради спільної мети!» - йдеться в дописі фотографа.



Він додав, що результати аналізів та морального стану Мар’яни Пархомюк напряму залежить від лучан, і дівчина неабияк відчуває підтримку жителів міста, в якому вона народилася та виросла.

«Неможливо і неправильно виділяти когось окремо у формуванні цієї величезної машини для боротьби з #ракхуяк! Просто в один момент всі дістали із себе людей! Чи міг я собі уявити таке, коли писав про необхідність вашої допомоги? Ні разу!» - додає Володимир Хомич.


4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна

5168 7556 3302 5024
Хомич Володимир
Рахунок для переказів в євро: 26201455336506
Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні