--> 45 років разом: у Луцьку пара відсвяткувала ювілей весілля. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

45 років разом: у Луцьку пара відсвяткувала ювілей весілля. ФОТО

0
1
45 років разом: у Луцьку пара відсвяткувала ювілей весілля. ФОТО
У Луцьку подружжя Валентина та Василь Христюки відсвяткували 45 років спільного життя.

Про це написали на сторінці Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

«Перегортаючи Книгу ювілейних весіль, яка ведеться у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного трохи більше 45 років, можна побачити наскільки різноманітними були у нас ювілейні весілля: і срібні, і золоті, і рубінові, і трояндові... І ось сьогодні вперше – сапфірове весілля!

У шляхетний синій колір забарвилися роки спільного життя подружжя Христюків Валентини Олександрівни та Василя Сергійовича. 45 років разом.

На свято ювіляри принесли свідоцтво про шлюб одне-єдине, видане ще в день реєстрації шлюб. Нас приємно здивувало, що воно збереглося таким, ніби видане вчора. Навіть з такої, на перший погляд дрібниці, можна зробити висновок наскільки цінними є їхні відносини, почуття і відповідальність за той крок у далекому уже 1973 році.

Здоров'я і щастя Вам! Бережіть один одного! Зі святом, шановні, із сапфіровим ювілеєм вашу чудову сім'ю!» – повідомляє управління.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні