--> «Тектиме річкою під ногами пішоходів»: у Луцьку скаржаться на водовідведення. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тектиме річкою під ногами пішоходів»: у Луцьку скаржаться на водовідведення. ФОТО

1
10
«Тектиме річкою під ногами пішоходів»: у Луцьку скаржаться на водовідведення. ФОТО
У Луцьку просять звернути увагу на водовідведення на вулиці Винниченка.

Про це пишуть на порталі "Відкрите місто".

"Триває довгоочікуаний ремонт тротуару на вул.Винниченка. А про водовідведення знову забули. Вода з дахових ринв витікатиме з труб на нове покриття, тектиме річкою під ногами пішоходів. Коли ж стане холодніше – вода замерзатиме, перетворюючи тротуар в небезпечний каток", – йдеться в повідомленні.

"Постійне замерзання і розмерзання води в міжсезоння сприятиме руйнуванню нового покриття. Можливо, ще можна виправити це недопрацювання? І зробити тротуар більш сухим та комфортним", – пишуть у зверненні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате в костюмах наші чинуші міськзради дерева садять, на наступний рік весною скажуть треба переробляти, знову бабло під себе вибють на це, і кошти роздеребанять між собою, А забув премії собі по 250 процентів нарахуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні