--> Сексуальні трусики чи зручний бюстик? Як краще обирати нижню білизну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сексуальні трусики чи зручний бюстик? Як краще обирати нижню білизну

1
8
Сексуальні трусики чи зручний бюстик? Як краще обирати нижню білизну
Спідня білизна відіграє важливу роль в житті кожної жінки, оскільки саме вдало підібраний комплект дозволяє відчувати себе водночас зручно та сексуально. Спеціально для читачів інтернет-видання «Волинь24» продавець-консультант одного з луцьких бутиків відомої торгівельної мережі Ірина Дем’янчук розповіла про секрети вибору спідньої білизни.

ЕТИКЕТ У БІЛИЗНІ

Білизна має бути не лише красивою, а й практичною.

Коли ви одягли сукню з оголеними плечима, то найкращим варіантом стане модель «Анжеліка»(відкритий бюст без краю) з силіконом для фіксування на тілі.

Якщо ж плаття з глибоким декольте, то в бюсті чашка має бути максимально низько, щоб підтримувати груди і водночас бути непомітною.

Для одягу, який облягає тіло, підійде гладка чашка без мережива, щоб бюстгальтер не виділявся з-під одягу.

Під одяг білого кольору, кольору шампань, айворі бажано обирати білизну не білого кольору, а в тон до блузи чи сукні або ж тілесного кольору.

Тілесний колір в білизні вважається універсальним.

Бюстгальтер із принтом краще одягати до одягу темних та напівтемних тонів, навіть якщо цей одяг напівпрозорий.

Обираючи бюстгальтер, варто звернути увагу на 3 види посадки грудей: широко посаджені груди, для яких варто обирати бюстгальтер із твердими кісточками; груди, що близько посаджені одна від одної; та груди із стандартною посадкою.

Сьогодні в тренді натуральність та природність, тому актуальними є мереживні бралети і мереживні бюсти без push-up, що створюють образ ніжності та жіночності (push-up – модель бюстгальтера, яка доповнена поролоном і підходить дівчатам з невеликими широко посадженими грудьми – ред.).

Бюстгальтер ніколи не має перетискати груди зверху та створювати ефект порожнечі, коли чашка для розміру грудей завелика.

Пояс бюстгальтера (обхват навколо грудей) також не повинен перетискати або ж зморщуватись, бо в такому разі об’єм чашки підібрано неправильно.

Купуючи спідню білизну, варто врахувати той момент, що будь-яка тканина з часом розтягується, тому рекомендовано застібати на першу або ж другу застібку, але не на останню.

Купуючи бюстгальтер, потрібно приміряти декілька моделей, щоб обрати найкомфортнішу.

Види білизни: класична, мереживна, білизна без швів та білизна з декоративними елементами (блискітки, камінчики та інше). Обирайте на ваш смак!

КОРИГУЮЧА БІЛИЗНА

Білизна для корекції є декількох видів. Це моделюючі трусики, шортики та боді з еластичними вставками для корекції певної ділянки тіла. Така білизна синтетична та незручна, тому її краще одягати лише в окремих випадках. Альтернативою є корегуючи колготки для проблемних зон у стегнах та сідницях.

КОЛІР БІЛИЗНИ

Білизна білого та бежевого кольору додає об’єму в грудях.

Білизна чорного кольору візуально видовжує та робить тіло стрункішим. Також темні кольори дозволяють приховати недоліки фігури.

Коригуючу білизну варто купувати тілесного кольору, оскільки саме цей колір не буде впадати в око.

Білявкам краще купувати білизну темних тонів, тоді ж як брюнеткам і шатенкам потрібно придивитись до насичених кольорів або ж до тілесних.

Марія ПАВЛОВИЧ
Фото автора


Ірина Дем’янчук
Ірина Дем’янчук



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це важливий елемент для старих жирних баб
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні