--> У місті на Волині невідомі підпалили торф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині невідомі підпалили торф

0
4
У місті на Волині невідомі підпалили торф
Невідомі підпалили торф в рожищенському парку біля річки Стир.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала мешканка міста Рожище Аліна Кривов'язюк та розмістила відео-доказ, - повідомляє Район.Рожище.

"Тліє торф біля р. Стир м. Рожище. Площа тління поки що мала. В 12 год. повідомили про це в МЧС. До цього часу, а зараз 15.38 дій ніяких", - пише авторка.

Натомість, начальник 3 Державної пожежно-рятувальної частини м. Рожище Володимир Бродосюк, що відразу після повідомлення на місце події виїздив заступник, але загоряння не виявив.

«Нам поступило повідомлення, заступник виїздив, але не знайшов загоряння. До заявника додзвонитися не зміг. Другий раз виїхали, то виявили загоряння, десь два метри квадратних, в таких чагарниках, що відразу й не побачиш. Вже все ліквідували», - каже Володимир Бродосюк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні