Чому ціна на газ для населення зросла

10
-10
Чому ціна на газ для населення зросла
З 1 листопада ціни на газ для населення зростуть на 23,5%. Це вимушений крок, щоб Україна могла отримати кредит МВФ.

Співпраця з МВФ потрібна, щоб уникнути кризи та обслуговувати борги, - повідомляє gazeta.ua.

Без кредиту Україні загрожує девальвація гривні і стрімке зростання цін на товари і послуги. Держава може скоротити соціальні програми та "заморозити" заробітні плати й пенсії, повідомили у Кабміні.

За даними уряду, кредитори висували вимогу прирівняти ціни на газ для населення до рівня промисловості. Тобто підняти їх на 60%.

Доходи українців поки не дозволяють платити ринкову ціну на газ. Замість 60% ціна на газ з 1 листопада зросте на 23,5%. Відповідне рішення Кабмін схвалив 19 жовтня 2018 року.
Теги: газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Набридло читати таке пояснення. Відберіть ліцензії у нуворишів, котрі добутий в Україні газ експортують за кордон
Відповісти
Тому що кремлівська агентка Тимошенко загнала у кабальний газовий пакт з Путіним до 2019 року. ціна 450$... Дякуйте варовці.
Відповісти
Скільки можна цю брехню слухати? Відмініть Ротердам+ і зробіть знижку на газ за рахунок власного видобування! Зарплату голови Нафтогазу зменшіть і досить красти і брехати! Ви ж гроші МВФ не у розвиток країни вкладаєте, а гасите попередні борги, то кому ви локшину вішаєте?!
Відповісти
До малаграмотного... Ротердам -це вугілля, а газ це дюсельдорф, про який мовчить Коломській, який має бізнес на газі.
Відповісти
Чому якийсь нікчемний уряд має встановлювати ціну на газ,коли в нас ринкова економіка і прийняті Закон про ринок газу і про ЖКГ.Я як споживач маю право вибору,а ваше завдання мені це забезпечити.Все.МВФ нічого не змушує-це брехня.Він хоче повернути своє і тому вимагає збалансованого бюджету,а банально щоби його не розкрадати.Українці повинні вимагати забезпечення своїх конституційних прав різними доступними методами.
Відповісти
До мешканця. На Волині газ продають 11 трейдерів. Йди купи у них дешевше. Не подобається газ- пали електроенергією чи дровами, торфом. У тебе конституційне право вибору.
Відповісти
до дідо - тебе вже з деяких форумів і сайтів поперли, так ти тут всяку х... несеш?! :)
Відповісти
О нове слово вивчив-трейдери,аж 11.Ну перечисляй,жожна спробувати.Газопостачання і електропостачання належить приватним структурам,олігархату.А уряд в першу чергу мав демонополізувати ринок,можливості для цього є.Але це нікому не вигідно,бо це дуже великі неконтрольовані фін.ресурси,які влада завше чекає на вибори,а тим більше багато владців в долі.Ось і весь роман.Замкнуте коло.
Відповісти
Жидогройсман по телебаченню обіцяв що газ не дорожчатиме, брехун ванючий. Жидогройсман обіцяв що покаже як треба господарювати, і результат постійні позики з за кордону, постійний ріст цін на все. Так господарювати може і школяр
Потрібно клонувати Адольфа, можна і двох щоб вони довели до кінця свої наміри щодо євреїв. До речі ця падаль досі не визнала голодомор в україні, а ми ставимо ім загиблим памятники, оскверняємо свою землю всякими цадиками нахманами. Жиди вас ненавидить весь світ і ви цього заслуговуєте.
Відповісти
банда на печерських пагорбах розкрадає кредити МВФ, а українці мають за це платити з власної кишені. СКОТОБАЗА !!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні