--> «Один день може коштувати цілого життя»: відомі волинянки закликають вчасно обстежуватись на рак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Один день може коштувати цілого життя»: відомі волинянки закликають вчасно обстежуватись на рак

1
3
«Один день може коштувати цілого життя»: відомі волинянки закликають вчасно обстежуватись на рак
Відомі волинянки розповіли, чому потрібно уважно ставитись до власного здоров’я.

20 жовтня в Україні відзначають Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози, пише «Таблоїд волині».

У світі це найчастіша форма раку, що трапляється протягом життя у однієї з 13-ти — 9-ти жінок віком від 13 до 90 років. Також це друге за частотою після раку легень онкологічне захворювання в популяції загалом, враховуючи чоловіче населення).

На Волині протягом останніх років онкозахворювання значно «помолодшало». Якщо раніше рак молочних залоз виявляли у жінок старшого віку, то зараз лікар радять регулярно проходити обстеження у мамолога вже з 18-ти років.

Обстеження – цілком безболісне та займає мало часу. Тому пройти його може кожна дівчина та жінка у будь-який зручний для неї час.

Вчасно обстежуватись і берегти себе закликають відомі волинянки, які, за ініціативи волинського благодійного фону СТОПРАК, розповіли свої коротенькі історії, в яких розповідають, чому потрібно уважно ставитись до власного здоров’я.
Теги: рак, здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сам заголовок страшний і сумбурний. Очевидно, рак вже пізно обстежувати. Я б написав: "Пройти огляд для профілактики раку молочної залози".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні