У Луцьку показали відреставровані маршрутки

1
0
У Луцьку показали відреставровані маршрутки
Луцьке автотранспортне підприємство «Санрайз» показало відреставровані маршрутки, які перевозитимуть пасажирів у Луцьку.

За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада, нові маршрутки курсуватимуть маршрутами №2 та №12, а їх якість після реставрації значно краща та сучасніша, ніж була у час їх придбання 8-10 років тому, - повідомляє ІА Волинські новини.

Три відреставровані маршрутки сяють чистотою і якістю, в них замінено усе, починаючи від технічного оснащення, і завершуючи новеньким салоном, перетягнутими сидіннями, додатковим обігрівом, системою озвучення зупинок та обладнанням для перевезення осіб з інвалідністю. Фактично, від старих машин у них зберігся лише каркас і окремі елементи, все решта повністю зносилося за час експлуатації.

"Із 2016 року і донині наше підприємство повністю реставрувало 16 маршруток. Цього року реставровано шість автобусів, три з яких уже використовуються, а ще три працюватимуть наступного тижня у тестовому режимі під технічним наглядом. Згодом і вони курсуватимуть найпопулярнішими лініями громадського транспорту. Ще дві маршрутки плануємо реставрувати до завершення цього року", - розповів керівник Мирон Гневик.

За словами керівника підприємства, ремонт однієї маршрутки вартує в середньому 700 тисяч гривень, враховуючи капітальний ремонт двигуна. Двигун, як правило, обходиться в 90-120 тисяч гривень.

"У Луцьку якість пасажирських перевезень викликає багато нарікань. Цілком розуміємо пасажирів, адже автопарк давно зношений. Виправляє цю ситуацію одне із підприємств Луцька з перевезення пасажирів. Бачимо, що здійснюється відновлення мікроавтобусів «Богдан», які потребують невідкладного капремонту. У результаті ці автобуси виходять кращими за нові, адже в процесі капремонту використовуються сучасні матеріали, усуваються всі недоліки, які були допущені при конструюванні автобуса", - зазначив Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки не кажи цукор, цукор, в роті солодко не стане
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні