«Звичайний політичний піар із одягненими пов'язками на здорові очі», – Дмитро Глазунов про експерименти чиновників Луцькради

2
5
«Звичайний політичний піар із одягненими пов'язками на здорові очі», – Дмитро Глазунов про експерименти чиновників Луцькради
Блюзнірством назвав спробу чотирьох високопосадовців Луцької міської ради походити день із зав’язаними очима громадський діяч Дмитро Глазунов. Про це він написав в авторському блозі на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, днями радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук та начальник відділу транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов зав'язали собі на очі пов'язки і цілий робочий день провели у темряві, аби вивчити проблеми незрячих.

Голова Волинської обласної громадської організації «Волинська обласна лікарняна каса», голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов вважає, що «за лаштунками цього проекту криється звичайний політичний піар із одягненими пов'язками на здорові очі».

«Іншим разом можна позатикати вуха вощиною, або, скажімо, прив'язати до ноги милицю…» – пише Дмитро Глазунов.

Він зазначає: «Проблеми незрячих відомі їм самим. А тому перелік питань у вигляді заходів повинен лягти на стіл посадовцям, а робочий день, проведений у пов'язках, варто потратити на їх вирішення, а не влаштовувати бродячий цирк».

Також голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», голова БФ «Рідна Волинь» критикує міську владу за те, що та займається відписками. Як приклад, він назвав відповідь на свою петицію, яка набрала понад 300 голосів і була обов’язкова до розгляду Луцькою мыською радою.

Дмитро Глазунов згадав випадок травмування автомобілем на переході біля гімназії №4 письменника Володимира Лиса.

Він пише: «Я ще місяць тому попереджав про небезпеку саме на тому місці, і громада підтримала мою петицію про встановлення захисних парапетів для пішоходів та обмежувачів руху. Натомість отримав відписку».

Сьогодні у Луцьку чимало проблем. Але міська влада на них, як зазначає Дмитро Глазунов, «зав’язує очі».

Тому він пропонує посадовцям мерії задуматись над цим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Сліпого політика" поліщука укроп вже 2 роки водить по місті з тим, щоб люди його вибрали мером. Безсовісна, цинічна , примітивна, як граблі, акція. Примітивний і сам "сліпий", який лізе в усі дірки міста без мила. 2 роки безплатного піару!!! Як це розуміти!? Ганьба тимчасовцям міста!!!
Відповісти
дебіли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні