На Волині водій, який збив чоловіка на смерть та втік, отримав умовне

2
5
На Волині водій, який збив чоловіка на смерть та втік, отримав умовне
Водій «Audi», який на смерть збив пішохода та втік з місця пригоди у селі Гірники Ратнівського району, що на Волині, отримав три роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області від 16 жовтня, пишуть «Волинські новини».

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що 7 липня 2018 року в 1 годині 10 хвилин обвинувачений рухався автомобілем «AUDI A-6» з польським реєстраційним номером по вулиці Шевченка у селі Гірники Ратнівського району. Зокрема, перед зміною напрямку руху водій не переконався, що це буде безпечним, виїхав на ліве узбіччя, де наїхав на пішохода.

Однак винуватець ДТП не зупинив автомобіль і не залишився на місці пригоди. Внаслідок ДТП потерпілий отримав численні тілесні ушкодження, які спричинили його смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій, який збив жінку на смерть, отримав умовне

Водій «Audi»повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. Також він розповів, що сам з'явився до працівників поліції із зізнанням про вчинене.

Потерпіла розповіла суду про те, що її син помер внаслідок ДТП. З її слів, він розмовляв по телефону, знаходячись на узбіччі, де на нього здійснив наїзд автомобіль. Обираючи покарання обвинуваченому, суд врахував думку потерпілої про призначення покарання без ізоляції від суспільства.

Отож, суд визнав винним водія «Audi» та призначив покарання у виді п’яти років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки, проте на підставі ст.75 звільнив від призначеного покарання, якщо протягом трьох років він не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
м-да... Тобто тепер можна залякати (чи "коменсувати") родичів, щоб потім суд не карав по закону, а "врахував думку потерпілої про призначення покарання без ізоляції від суспільства."... "Савєцкій суд - самий гуманний суд в мірє"! В сухому остатку - вбив людину, покинув помирати, а потім типу покаявся і в результаті отримав ТРИ РОКИ і ще й УМОВНО! От один кастрюлі вкрав, то йому півтора роки дали (https://www.volyn24.com/news/107803-luchanyn-vidsydyt-4-roky-cherez-kradizhku-posudu-z-gurtozhytku), а тут... Браво!
Відповісти
Прокляті судді!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні