У Луцьку розповіли, як газетам вижити без держави

0
-2
У Луцьку розповіли, як газетам вижити без держави
У Луцьку 16 жовтня стартував проект «Свобода медіа в Україні».

Під час цього триденного тренінгу, який проходить у готелі «Україна», розглядають теми розробки стабільних бізнес-моделей для реформованих ЗМІ.

У дискусійному форматі правові та медійні експерти разом із редакторами роздержавлених видань шукатимуть відповіді на питання, які їх турбують.

Основним тренером проекту, який має назву «Реформовані медіа: гендерно-чутливий бізнес» є Олексій Погорєлов, президент Української асоціації медіа бізнесу. Серед учасників експертного складу також – Сюзанна Мнацаканян, керівник проекту «Свобода медіа в Україні», та Олександра Голуб.

Проект «Свобода медіа в Україні», який реалізовується в рамках програми Ради Європи та Європейського Союзу «Партнерство заради належного врядування», має на меті пропаганду розробки стійких бізнес-моделей та впровадження або підтримку гендерно чутливої політики з формування штату.

На тренінгу учасники дізнаються, як після роздержавлення вивести видання на високий рівень, зробити його потрібним, запитуваним та прибутковим. Методом генерації ідей присутні шукатимуть варіанти, як розвинути місцевий медіа бізнес.

Навчають працювати з аудиторією. Вивчати її потреби та налаштовувати роботу видання таким чином, щоб задоволення цих потреб було основою успішного медіа бізнесу.

Під час тренінгу учасники будуть аналізувати політику своїх видань, стосовно формування штату, щоб отримати позитивні результати завдяки гендерно збалансованій політиці в області персоналу.

Будуть розповідати про проектний менеджмент і варіанти, як використовувати цей підхід для підвищення прибутковості свого медіа проекту.

У програмі проекту також є кава-паузи та обіди для учасників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні