У Луцьку відзначили ювілей кафедри, яка працює на весь університет. ФОТО

0
5
У Луцьку відзначили ювілей кафедри, яка працює на весь університет. ФОТО
У середу, 17 жовтня, 25-річчя святкувала кафедра історії та культури української мови Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Вітальне дійство «На сьогодні, на завтра, назавжди! – ти залишишся в серці моїм» відбулось у коворкінгу факультету філології та журналістики.

Напередодні свята колектив кафедри-ювіляра організовував 7-денний квест. Така інтелектуально-розважальна гра дала змогу студентству перевірити свої знання та вдосконалити мовні навички.

Куратор квесту Ірина Левчук зазначила, що на початку гри зареєструвалось 50 (!) команд-учасниць, однак лише 8 із них виконали фінальне завдання.

На урочистостях нагородили активних учасників і переможців. Перемогу здобули студентки-журналістки 4-го курсу Марія Павлович, Олена Якобчук та Єлизавета Нахамець.

Студентська громада презентували флешмоб «Все у нас красиво!».

Вели свято студенти 3-го курсу Роман Царенко та Ольга Харковець.

Ініціаторки та натхненниці дійства – Ірина Левчук та Руслана Омельковець.

З вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету філології та журналістики Юрій Громик. Він наголосив на тому, що кафедра історії та культури української мови є особливою, оскільки тільки вона має заняття на усіх факультетах університету.

Cтуденти і викладачі привітали з ювілеєм кафедри її завідувача Світлану Богдан.

Присутні мали змогу насолодитись виконанням патріотичних пісень: «Не стидайся, то твоя земля», «Україна – це ти», «Вечірнє сонце». Окрім філологічної родини, до організації свята долучились студенти-хіміки та студенти факультету культури і мистецтв.

Завершив дійство заслужений артист естрадного мистецтва Олександр Голощук піснями «Я – України син» та «Хай буде щастя і любов».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні