Як на Волині медики рятували життя дворічній дитині, яка топилася

0
2
Як на Волині медики рятували життя дворічній дитині, яка топилася
У Ковелі медики врятували життя дитині, яка топилася у ставку.

Вчора 16 жовтня о 17.37 до центральної диспетчерської ЕМД надійшов виклик в якому повідомили про утоплення дитини, пише Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо: На Волині дворічна дитина топилася у ставку


Медики швидко прибули на місце події. Потерпілим виявився хлопчик 2.5 років, якого щойно з води витягнули батьки. Дитина була жива, свідомість затьмарена, дихання хрипле, отже потребувала невідкладної допомоги.

Потерпілому негайно очищено дихальні шляхи від слизу і піни, проведено санацію дихальних шляхів, налагоджено подачу кисню, довенний доступ. Терміново було повідомлено лікаря-реаніматора найближчого лікувального закладу про транспортування маленького пацієнта.

В стані середньої важкості дитину доставлено до лікарні.

На кілька хвилин залишений без нагляду хлопчик впав у ставок на власному подвір’ї і міг загинути.

На щастя, батьки помітили відсутність дитини, не розгубилися, витягнули з води, вчасно приїхали медики і дитину було врятовано.
Теги: ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні