Лучанок кличуть на безкоштовне обстеження

0
1
Лучанок кличуть на безкоштовне обстеження
На Театральному майдані Луцька відбудеться чергова медична акція.

Пройти медичне обстеження можна в п'ятницю, 19 жовтня,інформує Волинський обласний центр здоров'я.

Цього разу акція приурочена до Всеукраїнського дня боротьби з захворюванням на рак молочної залози, який відзначається 20 жовтня.

Пересувний мамограф працюватиме з 10 до 16-ї години. Лучанки та гості міста матимуть можливість зробити мамографію (рентгенографічне дослідження молочних залоз) - обстеження, яке рекомендоване усім без винятку жінкам після 40 років і жінкам молодшого віку за медичними показами.

З 63-х жінок, обстежених під час попередньої акції наприкінці вересня, виявлено 4 патології: один передрак, одна підозра на рак, один рак та один локальний фіброматоз.

Також для усіх охочих – експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію та гепатит С, визначення рівня глюкози крові та консультації лікарів щодо профілактики захворювань.

Усі обстеження та консультації – безплатні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні