Лучанка боргує за опалення більше мільйона гривень

7
7
Лучанка боргує за опалення більше мільйона гривень
Жителька обласного центру Волині Наталія Кушнір боргує за тепло більше мільйона гривень.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 17 жовтня.

Нагадаємо, жителі обласного центру Волині боргують за тепло без урахування пільг та субсидій 47 мільйонів 900 тисяч гривень.

Зокрема, директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, що Наталія Кушнір не сплачує за комунальні послуги вже декілька років. Станом на сьогодні Кушнір боргує підприємсту «Луцьктепло» понад мільйон гривень.

«Вона здає квартири під бізнес, отримує за те гроші, але за комунальні послуги не платить. Ми неодноразово надсилали їй попередження, однак без результатів», - зазначила посадовиця.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в чому проблема?! На Коновальця пенсіонерів за 50 тис. боргу міськвиконком взяв виселив і на всю Україну озвучив, що які молодці. А з цією дамочкою панькаються. Вона щодня по магазинам економкласс вештається. Красотка ще та. Приїхали,завантажили і вивезли її на діброву. Заплатить все.
Відповісти
Хах,має кілька квартир і вони знею церемоняться,А в хлопця відібрали квартиру і не панькалися!Де справедливість?!
Відповісти
В обласній прокуратурі по її шахрайствах є кримінальні провадження, які прокуратурою не розслідуються, а як би розслідували то борги були б сплачені, як ни нею так би новими власниками майна.
Відповісти
В обласній прокуратурі по її шахрайствах є кримінальні провадження, які прокуратурою не розслідуються, а як би розслідували то борги були б сплачені, як ни нею так би новими власниками майна.
Відповісти
https://p-p.com.ua/news/30600/
Один раз викрутилась, заплативши копєїчний штраф і надалі продовжує. Тюрма за такими плаче
Відповісти
Ось вам і соціальна справедливість! Одного вона із хати, а цю ні-ні. Це скільки років треба не платити, щоб такі борги мати. Не знають рішення проблеми? Одну або дві квартири продати і погасити борг. Чому я мати трьох дітей можу платити за тепло без субсидії, а вона ні? А може теж перестати платити? Це ж яка економія! Поїду в Європу за зекономлені кошти, запитаю, як у них борються з боржниками.
Відповісти
Зухвало... з будь якої сторони проглядаються 'якийсь' недоопрацювання, А саме - "констатувати" факт нашої непомірної (по відношенню населення обласного центру, та співвідношення загальної заборгованості до ПеРСоНИ....?!) І НЕ ЗАВЕРШИТИ ЛОГІЧНО (ДИСПОЗИЦІЯ, ГІПОТЕЗА, САНКЦІЯ) ДУМКУ, як реагують, як доцільно чинити "уповноваженим" і що,власне, зроблено?! Важливо: очікуються моніторинг та відповідна реакція , чи вжито хоч якихось заходів по стягненню заборгованості (боржники; десь там - всі "БОРЖНИКИ") за для зменшення податкового навантаження на громаду міста?. Тим паче житло (зі слів автора ст.) нерухомість , що була "причетна", використовувалась з комерційню метою заради прибутків! (варто задуматись - кому це вигідно). Це ж підстави для порушення відповідної справи!
АЛЬО, ОРГАНИ, ЧИ ВИ ТЕЖ В ДОЛІ?!))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні