--> У Луцьку школярі орендували тролейбус, щоб привітати вчительку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку школярі орендували тролейбус, щоб привітати вчительку. ВІДЕО

0
11
У Луцьку школярі орендували тролейбус, щоб привітати вчительку. ВІДЕО
Учні однієї зі шкіл Луцька орендували тролейбус, аби привітати вчительку.

Приємно шокована сюрпризом від учнів була учителька ЛНВК № 22 міста Луцька Світлана Тросцінська, яка днями відзначала ювілей, - пише Твій портал.

Щоб неординарно привітати свою улюблену керівничку, її одинадцятикласники орендували цілий тролейбус.

Електротранспорт, очікуючи іменинницю, старшокласники прикрасили кольоровими повітряними кульками і барвистими паперовими помпонами, а також вітальними «інструкціями» на кшталт «жінка у гарному настрої завжди виглядає молодшою».

Сказати, що учителька була здивована, коли її підвели до святково прикрашеного тролейбуса і зняли з очей щільну пов’язку, – не сказати нічого.

«Цей день був про радість, посмішки, атмосферу, теплоту. Про особливу людину. Про справжнього друга для 29 різних, а потім уже про Класного Керівника. Ми знаємо, з нами нелегко, і вкотре дякуємо за Ваше терпіння, розуміння і підтримку. Вдячність – синонім любові. (Помідори поки не в’януть.) Звичайно, скрізь із жартами і не так, як нас учили, не так, як просили, не за правилами і не за традиціями. Це все про нас, і по-іншому ніяк. Обіцяємо старатися стати тими порядними людьми, яких Ви виховуєте в кожному з нас», – такі теплі слова креативні одинадцятикласники залишили на особистій сторінці класного керівника у соцмережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні