--> У волинському селі злочинці обікрали будинок дідуся | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському селі злочинці обікрали будинок дідуся

0
-1
У волинському селі злочинці обікрали будинок дідуся
У Турійському районі невідомі обікрали будинок місцевого жителя.

60-річний чоловік приїхавши до власного будинку, в якому був востаннє близько трьох місяців назад, виявивив крадіжку, повідомляють у Турійському відділенні поліції.

Невідомі особи шляхом пошкодження навісних замків на вхідних дверях будинку скоїли крадіжку мисливської рушниці та інших побутових речей.

Працівники Турійського відділення поліції протягом декількох годин встановили причетність до крадіжки 23-річнного місцевого жителя.

Слідчі внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань. Молодику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні