--> У Волинській області за тиждень трапилося 47 пожеж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинській області за тиждень трапилося 47 пожеж

0
-3
У Волинській області за тиждень трапилося 47 пожеж
На Волині за тиждень рятувальники ліквідували 47 пожеж.

Зокрема, у період з 8 по 15 жовтня, рятувальники приборкали 8 пожеж трав’яного настилу та 3 на торфовищах, повідомляє прес-служба ДСНС України у Волинській області.

У вихідні волиняни почали масово випалювати суху траву, різне сміття після проведення сільськогосподарських робіт, що призвело до займання трав’яного настилу та торфополів.

Так, загорання зареєстровані поблизу поблизу сіл Велика Глуша Любешівського району, Ржищів Горохівського району, Журавичі Ківерцівського району.

Перші два випадки загорання торфу оперативно ліквідовані працівниками ДСНС, а у Ківерцівському районі спільно із працівниками місцевої пожежної команди та населенням.

Пожежі трав’яного настилу ліквідовані у селах: Литовиж Іваничівського, Комарово та Краска Ратнівського, Коцюри Любомльського, Віл та Погулянка Любешівського, Мельники-Мостище Камінь-Каширського районів та у селищі Ратне.

Причиною цих пожеж є нехтування правилами пожежної безпеки громадянами.

Для запобігання виникненню пожеж в екосистемах рятувальники рекомендують краянам дотримуватися вимог пожежної безпеки та нагадують, що на території області працюють рейдові групи фахівців, які пильнуватимуть за дотриманням цих вимог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні