--> Від кросівок до кондиціонера: засудили волинянина, який обкрадав будинки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від кросівок до кондиціонера: засудили волинянина, який обкрадав будинки

1
-1
Від кросівок до кондиціонера: засудили волинянина, який обкрадав будинки
У Луцьку злодія, який обкрадав повір’я у селі Липини та цупив речі із комірок будинків в Луцьку, ув’язнили на 3 роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 5 жовтня, - ВолиньPost.

Чоловік у листопаді 2015 року заліз на подвір’я будинку у селі Липини, де поцупив з літньої тераси 2 кальяни, вудку, стіл та два стільці. На початку січня 2016 року чоловік знову заліз на одне із подвір’їв у та поцупив стіл і два стільці, два комплекти постільної білизни, кросівки та два садові світильники. 10 січня злодій віз до інших господарів у Липинах та потягнув із подвір’я велосипед, два ліхтарі та кондиціонер.

Окрім того, наприкінці 2015 року чоловік обікрав ще одне домоволодіння, з якого викрав амулет, 6 банних шапок, дві накидки, верхню кишку тульського самовару та заварний чайник, кавказькі нарди ручної роботи та флакони з ефірним оліями.

Згодом він заліз у ще одне господарство в Липинах, де викрав шруповерт, механічний фен, перфоратор, фрезерувальну машину, електролобзик та дриль та набір ключів.

Згодом крадій розширив свою «сферу діяльності» й на Луцьк: обікрав підсобку у будинку на вулиці Гордіюк, винісши велосипед та автомобільні шини. Після цього протягом 2016 року він регулярно залазив у підсобки будинків, викрадаючи велосипеди, шини, електроприлади, гідравлічні домкрати, телевізори та все більш-менш цінне, що вдалося знайти.

Загалом крадіжками у Луцьку він спричинив шкоди на 65 тис гривень.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним та ув’язнити його на 3 роки. Однак у строк перебування за гратами врахують термін перебування під вартою та термін попереднього ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- оце й буде адекватна возвратка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні