З гранатометами і бойовими машинами: у Луцьку – другий день фестивалю. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
4
З гранатометами і бойовими машинами: у Луцьку – другий день фестивалю. ФОТОРЕПОРТАЖ
Другий день поспіль з піснями і танцями Луцьк продовжує святкувати чотири великі свята: День захисника України, День Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва і День створення УПА.

В обласному центрі Волині сьогодні, 14 жовтня, тривають заходи І Всеукраїнського фестивалю повстанської пісні «За Україну! За її волю!».

Чутливі пісні у виконанні волинських аматорських ансамблів та запах смаколиків із вуличних крамниць зібрали повний люду Театральний майдан.

«Сьогодні другий день фестивалю, мені здається, більш розкішний, більш величний, епохальний, ніж вчорашній», – зізнається голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

На площі можна смачно поїсти, насолодитися співом волинських гуртів, відвідати імітовані курені-криївки, оглянути стенди про героїчну боротьбу вояків УПА.

Найбільшу увагу, а особливо дітей, привертає виставка навчальної бойової техніки, автоматів, гранат, мін, з якими можна сфотографуватися або потримати в руках.

Нагадаємо, відкриття фестивалю повстанської пісні «За Україну! За її волю!» відбулося 13 жовтня на Театральному майдані Луцька.

Текст і фото Олени ЯКОБЧУК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні