--> На Волині горіла хата: господар попік руки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині горіла хата: господар попік руки

0
1
На Волині горіла хата: господар попік руки
У селі Брониця Камінь-Каширського району загорівся дерев’яний житловий будинок. Пожежа трапилася сьогодні, 14 жовтня, вранці, інформує районний відділ управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

О 08.39 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев'яного житлового будинку у с. Брониця. На місце події виїхали працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського.

Але ще до прибуття рятувальників із райцентру працівники місцевої пожежної охорони о 8.53 пожежу локалізували, а вже до 9.00 ліквідували.

Хата зазнала незначних пошкоджень вогнем. Судячи з фото, будинок загорівся через недотримання господарем правил пожежної безпеки при будівництві димоходу на веранді.

Намагаючись самотужки приборкати вогонь, власник будівлі отримав опіки долонь обох рук. Від шпиталізації відмовився.

Причини пожежі встановлюють.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні