Волинянка стала срібною призеркою на Чемпіонаті Європи

0
8
Волинянка стала срібною призеркою на Чемпіонаті Європи
Волинянки стали призерами Чемпіонату Європи з пауерліфтингу (жиму лежачи) у Люксембурзі.

Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав тренер Олег Хом’як.

Оксана Приходько у ваговій категорії до 52 кг зафіксувала результат 130 кг, який тепер є новим рекордом України в цій ваговій категорії, та завоювала срібну нагороду чемпіонату Європи.

Ірина Воробйова посіла третю сходинку п‘єдесталу у ваговій категорії до 72 кг. З власною вагою 67 кг спортсменка підкорила штангу вагою 145 кг.

В цій же ваговій категорії Тетяна Мельник з Кам‘янця-Подільського стала чемпіонкою Європи з новим світовим рекордом 180,5 кг. А жіноча збірна України виборола третє місце у командному заліку чемпіонату Європи.

"Підсумовуючи виступ моїх підопічних, команди "Volyn Strength", на цьому чемпіонаті, можу сказати, що вдалося все: Михайло Малкуш став чемпіоном Європи серед юніорів у ваговій категорії до 59 кг, встановивши рекорд Європи серед юніорів – 187,5 кг! Оксана Приходько – срібна призерка у категорії до 52 кг з рекордом України 130 кг! Ірина Воробйова – бронзова медалістка у ваговій категорії до 72 кг з результатом 145 кг!" - пише Oлег Хомяк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні