--> У Луцьку відбулась посвята у ліцеїсти. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбулась посвята у ліцеїсти. ФОТО

0
-4
У Луцьку відбулась посвята у ліцеїсти. ФОТО
У Луцьку десятикласників посвятили у ліцеїсти комунального закладу «Луцький ліцей Луцької міської ради Волинської області».

Посвята відбулася 13 жовтня на Меморіалі Вічної Слави, напередодні Дня захисника України, пише інформаційне агентсво "ВолиньPost".

Ще зранку на Меморіалі лунали звуки оркестру. Тут зібралися рідні та друзі майже повноправних ліцеїстів, які з нетерпінням очікували на присягу. У дві шеренги вишикувалися 75 дівчат та ставних хлопців в однаковій формі, які помітно хвилювалися. Підтримати їх прийшли ліцеїсти зі старших курсів, які вишикувалися обабіч.

Третьокурсник ліцею Тимофій Мартинюк розповів, що йому дуже подобається тут вчитися. Сьогодні на площі він пригадав і свою присягу - каже, що це особливий момент в житті ліцеїста.

«Це дуже важливий момент, ці відчуття не передати. От зааз я стою на плацу і пигадую, як скдав присягу, а сьогодні це буде робити вже другий перший курс після мене»,- мовив хлопець.

Приблизно половина ліцеїстів після випуску традиційно продовжує своє навчання у пофільних вишах системи МВС – у 2018 році їх студентами стали 45 із 98 впускників ліцею.

«Посвята в ліцеїсти – це дуже важливий етап у жтті наших детй. Адже дійсно міняєься їх статус, ставлення до навчання і діти сьогодні складатимуть клятву пердж батьками, владою, державою та перед самими собою про те, що вони віддано вчитимуться, а в майбутньому захищатимуть Батьківщину», - розповів директор закладу Анатолій Дудич.

На команду "струнко" учаснки посвяти, задавлося, ще більше випрямилися. Після коротких вітань від диектора, представників головоного управління Нацполіції в обасті та міської влади перейшли до найхвилюючішого моменту – оголошення присяги. Один ліцеїст голосно озвучив її текст, а кожен вголос вигукував своє прізвиище.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні