Бійця з Ківерцівського району поранили на Сході

1
-2
Бійця з Ківерцівського району поранили на Сході
На Сході поранили бійця з Волині Юрія Гуменюка.

У квітні 2016 року пішов за контрактом до лав Збройних сил України. В результаті бойових дій 25 вересня він став жертвою снайпера, - повідомили у Ківерцівській райдержадміністрації.

Після проходження бойового злагодження у складі Волинської 14 механізованої бригади чоловік разом з побратимами потрапив у Щастя Луганської області.

Майже рік боєць 3 батальйону 7 роти обороняв рубежі міста то на другій, то на першій лініях фронту.

З 2018 року Юрій ніс службу на першому рубежі оборони міста Золоте Луганської області.

В результаті бойових дій 25 вересня він став жертвою снайпера - отримав важку травму - вогнепальне кульове поранення правого стегна з пошкодженням стегнової артерії та переломом стегнової кістки, у нього гостра ішемія правої нижньої кінцівки І ступеня.

Снайперське поранення виявилося надскладним, тож бійця відразу відправили гвинтокрилом у військовий госпіталь Харкова, де лікарі його прооперували та зупинили крововтрату, а згодом - доправили у Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь», де на нього чекає ще кілька складних операцій.

Теги: війна, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- це найманці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні