На Волині батько учениці погрожував принести бомбу і підірвати школу

0
-8
На Волині батько учениці погрожував принести бомбу і підірвати школу
У Ковелі батько учениці погрожував принести бомбу і підірвати школу.

Небувалий досі у Ковелі випадок трапився в присутності учнів та вчителів у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня № 10, пише "Район.Ковель".

Збори трудового колективу цього закладу освіти одноголосно прийняли рішення звернутися із заявою до поліції, щоб правоохоронці притягнули до відповідальності мешканця міста Михайла Супруновича.

Освітяни вказують, що Михайло Супрунович, перебуваючи 8 жовтня у школі, поводив себе агресивно та збуджено, порушував громадський порядок, освітній процес, висловлювався нецензурними словами, принижуючи честь, гідність, службову репутацію працівників у присутності неповнолітніх учнів. При цьому педагоги заперечують викладену інформацію у дописі на Facebook, який розмістила дружина агресивного чоловіка – Неля Супрунович, називаючи її недостовірною, що обурює і ображає трудовий колектив.

«Після третього уроку, на перерві, Супрунович М.І. увірвався в кабінет заступника директора, де були присутні учні 5-А класу та учителі – Селівончик М.В., Шепшелей Г.В. Почав кричати та висловлюватись ненормативною лексикою на адресу Ткачук О.В., погрожував принести бомбу і підірвати школу. На зауваження заступника не реагував, гримнувши дверима, залишив кабінет», – йдеться у колективній заяві.

За словами педагогів, цього ж дня, спілкуючись по телефону з класним керівником Слободян Л.М., він ображав увесь колектив. При вході в школу на звернення чергового працівника Романчук Є.М. пояснити, до кого він іде, зреагував у грубій формі.

10 жовтня у школі за участі голови міськкому профспілки працівників освіти Ігоря Сезьоміна відбулися збори трудового колективу, на яких були присутні п’ятдесят чоловік, які одностайно засудили дії Михайла та Нелі Супруновичів.

Як стало відомо журналістам, заява вже зареєстрована у Ковельському відділі поліції ГУНП у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні