У Луцьку будівельникам можуть підвищити зарплату

2
5
У Луцьку будівельникам можуть підвищити зарплату
У Луцьку хочуть підвищити заробітну плату будівельникам, адже вони отримують менше від задекларованої суми і не сплачують податки.

Про це йшлося у четвер, 11 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозберження, пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

Голова комісії Андрій Козюра зауважив, що на початку року міська рада прийняла рішення щодо середньої зарплати у 7000 гривень.

«Ця зарплата закладається в усі кошториси. Але виявляється, що будівельникам платять не 7 тисяч, а 2 чи 3 тисячі, тому податки в міський бюджет не надходять», - сказав Козюра.

Відтак, він запропонував рекомендувати забудовникам підвищити зарплату працівникам до 1 листопада.

Теги: анафема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ато миршавому козюрі намає з чого тирити
Відповісти
Що ж той "будівельник "набудує за 2000-3000??? а якщо питання тіні,то є безліч способів перевірити і притягнути до відповідальності.В сьогоденні кваліфіковані робітники будуть працювати за 10000-12000грн( з податками) а от у "ВСІХ КОШТОРИСАХ ЗАКЛАДЕНО 7000грн" !?P.S.Інколи здається що наші "молоді,владні олігархи" живуть в паралельній реальності?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні