Теплиці «Зеленого господарства» на Рівненській можуть знести, - прокуратура

0
3
Теплиці «Зеленого господарства» на Рівненській можуть знести, - прокуратура
Волинська прокурора звернулася до суду, аби заборонити фірмі "Житловий квартал" зносити теплиці на нещодавно отриманій ділянці на вулиці Рівненській, 119.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду у Волинській області.

До слова, скандальну фірму взялися перевіряти слідчі. Як з'ясувалось, на ділянці, яку безкоштовно віддали в оренду, розміщені теплиці, площею 600,7 метрів квадратних. Таким чином правоохоронці вирішили дізнатися точну площу та вартість нерухомості.

Наразі ж прокуратура звернулись до суду з проханням заборонити зносити чи руйнувати теплиці, площею 600,7 квадратних метрів, які розташовані на вулиці Рівненській, 119.

Таку свою заяву обгрунтували тим, що фірмі-забудовнику затвердили проект землеустрою, за яким вона скоро може розпочати забудову, а для цього їй доведеться звільнити земельну ділянку від розміщеної там нерухомості.

Окрім того, прокуратура має пересторогу, що знесення об'єктів на тій території уже розпочалось.

Зокрема, свідченням цьому може бути нещодавне рішення міської ради. Так, у ньому йдеться про знесення на території Рівненської, 119 водонапірної башти, яка буцімто знаходиться у непридатному для експлуатації стані.



Знести її доручили КП "Парки та сквери міста Луцька". Контроль ж за виконанням рішення поклали на члена комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації Богдана Вавринюка та заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Прокуратура зазначила, що наразі башту зносять, задля отримання можливості проведення там нової забудови.

Проте попри перестороги суд таку заяву не задовольнив. Оскільки, на думку Феміди, прокурор не надав відповідних доказів щодо пошкодження чи руйнування теплиць.

Нагадаємо, навесні фірмі "Житловий квартал" депутати луцької міської ради безкоштовно віддали ділянку, що на Рівненській, 119, під забудову.

Фірму, якій Луцька міська рада зробила такий щедрий пордарунок, пов'язують з родичами та знайомими заступника міського голови Костянтина Петрочука та депутата Сергія Були.

Вартість земельної ділянки ріелтори оцінили щонайменше в мільйон доларів. Натомість фірма, яка планує зводити багатоповерхівки, навіть не має власного офісу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні