На Волині школярі стріляли із гвинтівок на влучність. ФОТО

1
-3
На Волині школярі стріляли із гвинтівок на влучність. ФОТО
У Люблинецькому ліцеї змагалися стрільці з пневматики.

Про це йдеться на сторінці Ковельської районної державної адміністрації у "Фейсбуці".

Змагання зі стрільби із пневматичної зброї серед учнів та педагогів закладів загальної середньої освіти району відбулися у середу, 10 жовтня, у рамках заходів, приурочених Дню захисника, 76-ій річниці створення Української повстанської армії та Дню козацтва.

Відрадно, що ініціаторами та безпосередніми організаторами заходу є служба у справах дітей райдержадміністрації та Ковельська міськрайонна спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

Із величезним захопленням, цікаво та натхненно змагалися і діти, і дорослі, тож за результатами змагань переможний титул – у руках команди Люблинецького ліцею, почесну другу сходинку посів заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Дроздні, ІІІ місце – за ОНЗ «Люблинецька ЗОШ». Переможці та призери були нагороджені грамотами.

На завершення начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик наголосив, що проведення змагань зі стрільби стало вже доброю традицією, а в сучасних умовах війни на Сході держави, подібні заходи мають на меті популяризувати професію військового, вкотре нагадати про захисників, котрі нині боронять державні кордони України.

Втім, Сергій Леонідович побажав, аби зброя використовувалася дітьми лише в навчальних цілях, а небо над головою завжди було мирним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше у кожному місці, у парку тир стояв і кожен бажаючий міг спробувати, а тепер це за досягнення видають? :))) Дожились... А в країні війна і не завадило б це поновити, так ні - вкрасти гроші треба, вкрасти...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні