«Щодня ремонтуємо, бо тролейбусів не вистачає», - директор луцького депо

0
0
«Щодня ремонтуємо, бо тролейбусів не вистачає», - директор луцького депо
Замість потрібних 110 у Луцьку наразі - тільки 42 тролейбуси.

Про це розповів заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

«У нас тільки 42 тролейбуси є на лінії. А нам потрібно для повного перекриття всіх маршрутів зі заміною контактної мережі близько 110», - розповідає Григорій Недопад.

Нагадаємо, про те, що для міста планують закупити вживані тролейбуси зі Швейцарії представники Луцькради заговорили ще до оголошення тендеру. Волинська делегація тоді навіть оглянула транспорт марки "Hess".

Проти таких заяв владців протестували місцеві виробники автомобільного заводу «Богдан».

Однак після того, як визначили переможця тендеру, закупівлю скасували нібито через проблеми з документацією. Згодом тендер на закупівлю тролейбусів оголосили повторно, проте охочих взяти у ньому участь не було.

Наразі нових закупівель тролейбусів не планують. За словами владців, фірми відмовились брати участь в закупівлях через прискіпливу увагу журналістів.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «РОГАТИЙ» ТЕНДЕР: ЧОМУ ЛУЧАНАМ НЕ КУПИЛИ ТРОЛЕЙБУСИ»

«Сьогодні не має на чому працювати. Наразі 42 тролейбуси – це вони, очевидно, не забезпечують потреби лучан», - розповідає директор луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

«Поки що на сьогоднішній день ми є без тролейбусів, ремонтуємо ті, які маємо в дворі. Кожен день займаємось капітальним середнім ремонтом, технічним обслуговуванням номер два. І ось уже другий рік ми не зменшуємо кількість випуску на лінію тролейбусів», - додає Володимир Пуц.

За його словами, закупівлі тролейбусів хочуть планувати й надалі, оскільки ситуація, яка склалась на сьогодні з електротранспортом, критична.

«У нас є напрацювання на сьогоднішній день, але ще ми мусим гарненько вивчити, подивитись технічний стан. У Європі не має вживаних тролейбусів, тому що вони всі пішли в Україну в основному. На жаль, поки що мусимо їздити на вживаних тролейбусах», - розповів директор луцького підприємства електротранспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні