На Волині шахраї обдурили 11 людей

0
-2
На Волині шахраї обдурили 11 людей
За останні дві доби в області шахраї обдурили 11 волинян.

Злочини пов’язаних із купівлею-продажем товарів через мережу Інтернет та "дзвінками із банку", повідомили у прес-службі прокуратури у Волинській області.

Двоє волинян, спокусившись неймовірно низькою ціною за трактори, пропозиції про продаж яких були виставлені на сайті ОLX, перерахували зловмисникам за неіснуючий товар 28 та 52 тис. грн. На трішки менші суми розжилися шахраї, які виставляли оголошення про здачу квартири й вимагали передоплату на банківську картку (2500 грн.) або "продавали" дизельний генератор (5500 грн.), диван (4200 грн.), посудомийну машину (1000 грн.), автозапчастини (5500 грн.) чи столик зі стільцями (12 276 грн.).

Ще двоє волинян, до яких потелефонували шахраї, котрі назвалися представниками банків, повідомивши їм свої персональні дані та реквізити банківських карток, позбулися 17 тис грн. та 9 тис. грн.

Прокуратура області звертається до волинян з проханням бути уважними та обережними, купуючи товари через мережу Інтернет, в жодному разі не здійснювати оплату чи передоплату за товар шляхом перерахунку безготівкових коштів, а замовляти товар з доставкою у відділення кур’єрських служб і тільки після огляду замовленого товару оплачувати його.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні