«Ця історія не фейк», – Микола Цисюк про авто з викрадачами людей

3
1
«Ця історія не фейк», – Микола Цисюк про авто з викрадачами людей
Заступник начальника Ківерцівського районного відділу поліції Микола Цисюк стверджує, що історія з викрадачами людей на Волині не фейк.

Про це йдеться на сторінці полісмена у "Фейсбуці".

Нагадаємо, 9 жовтня Микола Цисюк оприлюднив інформацію про розшук автомобіля, в якому, ймовірно, пересуваються злочинці.

Повідомлення Цисюка викликало чимало запитань у користувачів соцмережі. Одні стверджують, що пост - фейк, адже у ньому немає ніякої конкретики, інші ж - доводять протилежне.

Зокрема, Ірина Тарасюк у коментарях розповідає, що невідомі на чорному авто намагалися викрасти 12-річну дівчинку.

"Мама однієї з учениць скинула в групу повідомлення: "Дівчата, пишу, щоб всіх попередити, моя Каріна гуляла з дівчатами на майданчику Єрємеєвському. Подзвонила десь біля 3 години, я йшла з роботи, щоб зустріти її. Дитина біжить в сльозах, каже, що в повороті біля 4 ЗОШ зупинилася чорна машина, один почав тягнути,а другий відкрив двері. Мала вирвалася, і вони доганяли її аж поки вона не забігла в чуже подвір'я і не вийшла жінка. Тоді невідомі поїхали. Це шок, малу трясе і тепер вона боїться вийти. Скажіть дітям хай будуть обережні", - дописує волинянка.

У коментарях деякі користувачі мережі стверджують, що такі випадки непоодинокі. Аліна Кімлик зазначила, що подібна ситуація трапилась і на Житомирщині.

Достовірність інформації про викрадачів підтвердив автор посту Микола Цисюк: "На жаль, ця історія не фейк, насправді вчора був випадок, коли двоє невстановлених осіб, віком до 30 років, середнього зросту, один із борідкою, намагалися затягнути 12-річну дівчинку в автомобіль Audi A6, темного кольору на іноземній реєстрації".

Поліцейський запевнив, що особи, які чіплялися до дівчинки, не повернуться у місто, адже історія набула публічного розголосу.

Також він додав, що кримінальне провадження за фактом цього інциденту розпочали.

"Всі ми зараз працюємо над тим, щоб встановити винних в цьому осіб, і розбираємося в причині цієї неприємної події. Кримінальне провадження, звісно ж, розпочате. Проте закликаю усіх: якщо в когось є корисна інформація або хтось є очевидцем події - неодмінно звертайтеся", - коментує Цисюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви вже дістали з тою ауді а6 .ту довбану статтю вже кілька років розповсюджують з інтервалом декілька місяців. Вам що екстріму не хватає.!?
Відповісти
Зайдіть всі за посиланням https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2310115905728188&set=a.1088321531240971&type=3&theater і почитайте "достовірну і не фейкову інформацію"
Відповісти
Понапускайте ще більше блях, щоб ще більше гопоти понакупляла повозок, "на дєло їздити"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні